HR Projecten

Praktisch maar met oog voor de lange termijn. Professionele en uitvoerende capaciteit voor complexe projecten zoals het invoeren van performance systemen en het invoeren van competenties en competentiemanagement. Hanteren van methoden en gezond verstand. Met de blik op de lange termijn. Vandaar dat ondernemingsdoelen en strategie altijd het uitgangspunt zijn voor Loufforte. Eenvoud is het kenmerk. De aanpak altijd praktisch. Loufforte geeft inzicht in projectweg en resultaat. Afgestemd op uw verwachtingspatroon met de praktijk voorop.

Voorbeelden van projecten:
  • Ontwerpen van een beloningstructuur (vast en variabel)
  • Invoer van performance management systematiek
  • Opstellen en invoeren van competentiemanagement
  • Realiseren van groei van de onderneming
inspiratiebronnen van Loufforte Funky Business
Funky Business Normal course of business voorbij. We hebben een andere benadering van organisaties nodig. Maak het weer leuk! Creer een plek waarin talenten worden aangemoedigd om creatief te zijn. Dat geeft meer goede ideeen en snellere innovaties. ‘Talent makes you dance‘. Funky business aldus de auteurs. Een inspirerend verhaal. Lezen en vooral doen!

´Funky Business´, Jonas Ridderstrale & Kjell Nordstrom
Copyright 2007 Loufforte HR Adviseurs   copyright 2007 Loufforte hr adviseurs          privacy statement         disclaimer
PXL communicatie   design: pxl communicatie