HR interim

Loufforte heeft bij HR interim oplossingen een doel voor ogen: Resultaat. Niet meer en niet minder. Levert vanuit een brede ervaring tijdelijke management en adviescapaciteit binnen het HR perspectief. Operationele en managementvaardigheden. In staat zeer snel te handelen en in te springen binnen uw organisatie. Vooral in dringende situaties waarbij directe aandacht essentieel is. Loufforte is scherp, eerlijk en oprecht. Vanuit ervaring met oog voor het belang van de totale onderneming.

Voorbeelden van interim oplossingen:
  • Bewaken van continuïteit bij overbrugging of tijdelijke waarneming
  • Leidinggeven aan en ondersteunen bij verandertrajecten
  • Implementatiekracht bij samenwerking, overnames en veranderprocessen
  • Ontwikkelen en invoeren van HR strategie en instrumenten
  • Overdragen van kennis en optimalisatie van HR processen
inspiratiebronnen van Loufforte als de leuning beweegt
als de leuning beweegt Hoewel niet direct &slquo;HR stuff&slquo; een absolute aanrader! Eigenzinnig qua vorm en typografie. Vernieuwend en verruimend. Inspirerende nieuwe taal als: de techniek van het zwermen, klantgerichte voortuinen, strategisch stretchen is creatief. Belangrijker is dat het inspirerende ideeën geeft met daarnaast concrete tips over hoe om te gaan met complexe en dynamische omgevingen. Een prachtig werk voor talent en organisatie in beweging.

´Als de leuning beweegt´, Goos Geursen
Copyright 2007 Loufforte HR Adviseurs   copyright 2007 Loufforte hr adviseurs          privacy statement         disclaimer
PXL communicatie   design: pxl communicatie