HR advies

Talenten. Dragers van uw onderneming. Talent en kennis binnen een organisatie heel concreet maken is een vak apart. Uw mensen hebben een adviseur nodig die op de hoogte is van huidige en toekomstige kansen en bedreigingen. Diagnose, strategische verkenning en implementatie. Loufforte voelt zich medeverantwoordelijk voor het realiseren van doelen. Gaat door waar anderen ophouden en brengt perspectief in continuïteit en persoonlijke ambities.

Voorbeelden van adviestrajecten:
  • Programma management bij de invoering van performance management
  • Ondersteunen bij het opstellen van talent development management
  • Verbeteren van samenwerking binnen teams
  • Mediation trajecten
  • Advisering bij OR advies en instemming
inspiratiebronnen inspiratiebron: wat leiders drijft
wat leiders drijft Ook in dit boek is Manfred Kets de Vries een directe inspirator. Gedegen en onderbouwd. Het draait in dit boek om het veranderen van talenten en organisaties. De schrijver geeft inzicht in het verschil wat zichtbaar is tussen dat wat leiders zeggen en datgene wat zij doen. Die discrepantie heeft alles te maken met het gebrek aan kennis van eigen drijfveren en stemmingen bij leiders. Herkenbaar geschreven, praktisch geïllustreerd. Een helder en inspirerend betoog om organisaties effectiever en menselijker te maken.

´Wat leiders drijft´, Manfred Kets de Vries
Copyright 2007 Loufforte HR Adviseurs   copyright 2007 Loufforte hr adviseurs          privacy statement         disclaimer
PXL communicatie   design: pxl communicatie